I need total of 2000 words and 4 sources ....... History essay just edit it and make a contuation and end it with a great conclusion

Q uestio n 1 .A naly z e d eve lo pm en ts f ro m 1 941 t o 1 949 t h at i n cre ase d s u sp ic io n a n d t e n sio n b etw een t h e U nit e d S ta te s a n d t h e S ovie t U nio n.

O UTLIN E 1 .

I n tro 5 t o 6 s e n te n ce   T im e & p la ce  T hesis c h an ge o ve r t im e  2 .

W artim e d eve lo pm en ts 1 2 t o 1 5 s e n te n ce S fi ( e xa m ple s) A naly s is ( h ow in cre ase d s u sp ic io ns + te n sio n 3 .  P ost w ar d eve lo pm en t 1 2 t o 1 5 s e n te n ce  S fi ( e xa m ple s) A naly s is ( h ow in cre ase d s u sp ic io ns + te n sio n 4 . C onclu sio n  4 + 6 s e n te n ce    I h ave p ut t h e o utlin e i  h ere t o s h ow jo w i n eed t h e e ssa y a n d t o h elp y o u k n ow . P lz f o llo w t h e p ath o f t h e o utlin e i s h ow ed a n d c o m ple te it in p ro per w it h p la g eriz a m a n d n o e rro r p unctu atio n. I h ave a tta ch ed a fi le in t h e q uestio n g iv in g y o u m y n ote s n ote :   T H ES E N OTES A RE N OT M EA N T F O R E S SA Y T H EY A RE J U ST B REIF I N FO Y O U N EED T O I N PUT I N FO I N Y O UR O W N M ET H OD W IT H R ELIA BLE S O URC E . ..

L ast m odifi ed : 1 0:1 3 A M