Assessment Description Implement a security framework to identify and close gaps between an organization's current cybersecurity status and its target (future) cybersecurity status. Make sure to align

Sub m is sio n I d e: 5 4 197 457 -3 352 -4 60 c-9 1 f0 -4 0bac9 c3 2 355 50 % SIM IL A RIT Y S C O RE 15   CIT A TIO N I T E M S 10   GRA M MAR I S SU E S 0   FE ED BA C K C O M MEN T In te rn et S ourc e   1 % In stitu tio n   49 % Sea n S te p hen Cybers e cu rity F ra m ew ork S um mary   1083 W ord s   1 2 O PE R ATIO NAL C O M PL IA NCE Opera tio n al c o m plia n ce. 3  Spellin g m is ta ke:

VLA Ns  Pla ns  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity Data f lo w d ia g ra m .

Fir m 's t e ch nic a l r eq uir em en ts.

The f o llo w in g a re t h e e x am ple s o f a n o rg an iz atio n 's t e ch nic a l r e q u ir e m en ts ; • We a re c o n nectin g t h e d ev ic es a s r e q u ir e d .

• They w ere i n dic a tin g a ll t h e VLA Ns t o geth er w it h t h eir n ecessa ry se g m en ta tio n .

• Loca te a ll d ev ic es i n d ata c en te rs , p h ysic a l, a n d a n y h ostin g s it e s f o r t h e th ir d p arty a n d v en dors . • Rou te i n dic a tio n o f h ow d ata t r a v els i n t h e n etw ork . F or e x am ple , a ll pay m en t c o n nectio n s a re t h ro u gh d ata e x it p oin ts a n d e n tr y p oin ts . • Pay m en t o f c a rd f o r d ata s to ra g e a n d t r a n sm is sio n .

• IP a d dre sse s a n d a sp ects o f t h e f ir e w all. • Availa b ilit y o f w ir e le ss n etw ork s a n d d ev ic es. Com plia n ce w it h a sso cia te d r o u te rs, s e rv ers, d ata s to ra ge, d ata b ack up, a cce ss co n tr o l c o m pon en ts, a n d e x te rn al a n d i n te rn al d ata c o m munic a tio n .

Thro u gh s e rv er-s id e t e ch nolo gy , t h ere i s t h e i n co rp ora tio n o f s e v era l l a n gu ag es l ik e; PY TH ON a n d C G I P E R L, P H P, a n d t h e o pera tin g s y ste m s t h at r u n o n M ac-O S r u nnin g o n t h e Ora cle s e rv ers .

More o ver, c u sto m er e n d t e ch nolo gie s r u n o n u ndete cte d v aria tio n s a n d Ja v aS crip t a n d H TM L, a n d C SS.

A dobe F la sh i s c o m mon ly u se d f o r b ette r u tiliz atio n a n d pla n nin g o f d if fe re n t m ult im ed ia c o m pon en ts .

T he f ra m ew ork s o f t h e f ir m a n d t h e c o n te n t man ag em en t s y ste m a re m an ag ed t h ro u gh a s id e k now n a s W ord P re ss.

Akon ye, ( 2 01 9).

How ev er, s e v era l u se s o f s o ftw are p ro gra m min g a re p rim arily u se d i n f a cilit a tin g o n lin e in te rfa ces. T hese a re t h e c o m pan y s o ftw are a n d w eb p orta l p ro gra m min g l a y ers t h at c o ver a ll t h e 4 5 th e m ain b en efit t o t h e o rg an iz atio n t h at e m plo y s c lie n t-s e rv er t e ch nolo gy . S ecu rit y c o m plia n ce s is o f s e v era l u se s i n t h e o rg an iz atio n , a n d i t h elp s i n cre a se p ro du ctiv it y , f le x ib ilit y , p ro per utiliz atio n o f r e so u rc es, a n d c o st r e d u ctio n .

della B ad ia S im on , ( 2 01 9).

Addit io n ally , t h e s e rv er's a p plic a tio n h osts l a n gu ag es v aria tio n f o r p erfo rm in g b ette r se rv ic es f ro m t h e o n lin e c lie n t t h ro u gh t h e w eb s e rv er, w hic h i s e sse n tia l i n a ll t h e H TTP  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Spellin g m is ta ke:

cy ber-s e cu rity  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Passiv e v oic e:

it w as in vestig ate d th at  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity to ols , m eth ods, p ro cesse s, a n d g en eric p h ra se s.

The m odels i n volv ed i n t h e p ro cess a re u se d t o dev elo p a w eb p orta l w it h a l in ea r, a n d s e q u en tia l m eth od a n d m odel r e fe rre d t o a s W ate rfa ll Model. Thro u gh s e v era l l a y ers o f t h e p orta l s y ste m s, t h ere w ill b e a n i m ple m en ta tio n o f t h e Access c o n tr o l i n t h e s y ste m .

M ore o ver, t h ere i s t h e i n co rp ora tio n o f a d m in is tr a tiv e a ccess co n tr o l b y t h e s tr a te g ie s t h at c a n b e c a te g oriz ed a t t h e m an ag em en t l e v el o f t h e f ir m . T here fo re , th e o rg an iz atio n u tiliz es s o m e p ro ced u re s t o e n su re t h at t h ey a re p art o f t h e p ro ced u re s a n d sta n dard s o f a ccess c o n tr o l. M ore o ver, t h is i s d on e t o e n su re a n a d eq u ate s e cu rit y p olic y t h at in volv es t h e q u alit y l e v el o f p la n t h at h elp s p ro te ct t h e m an ag em en t f ro m t h e s y ste m s e cu rit y t h at sh ou ld b e u se d a n d a ccep te d w it h in t h e c o m pan y r e g ard le ss o f t h e h ig h c h an ces o f r is k s l e v el t h e fir m . How ev er, t h e s ta n dard s o f a ccess c o n tr o l a re d eriv ed f ro m t h e f ir m 's l a w a n d r e g u la tio n s re la te d t o t h e c o m pan y's o bje ctiv es t h at s a fe g u ard t h e f ir m 's o pera tio n s. T he p olic y o f t h e f ir m 's cy ber-s e cu rit y p ro vid es a d ir e ctio n a n d p la tf o rm s f o r e v ery e m plo y ee t o geth er w it h t h at o f t h e dep artm en ta l i m ple m en ta tio n o f t h eir s e cu rit y s y ste m a n d s h ow s t h e i m pact o f n on co m plia n ce.

Addit io n ally , t h e s ta n dard s a n d p ro ced u re l a y ou t c o m es o u t w it h t h e i n fo rm atio n t h at ru le s a n d s u pports t h e c o m pan y's s e cu rit y p olic y .

The a ctu al c o ach u se s a m odel f o r c lie n t-s e rv er co m pu tin g t h at i s i m ple m en te d w ell t o k eep t h e a ccessib ilit y o f t h e w eb p orta l r e g ard le ss o f t h e in te g ra tio n . T hro u gh n etw ork a n d w eb l in ks, e v ery c lie n t a n d t h e w hole w ork sta tio n i s l in ked t o th e h ost s e rv er.

A n i n vestig atio n w as p erfe ctly m ad e, a n d it w as i n vestig ate d t h at t h is a ct w ill en ab le t h e c lie n t t o b e m ore a ccessib le t o t h e c o ach in g s o ftw are a n d t h e a p plic a tio n o f t h e hard w are w it h in t h e w ork sta tio n i n C olo ra d o. More o ver, t h e m ain a d van ta g e o f t h e f ir m 's h ard w are a n d s o ftw are i n te g ra tio n c o m pon en t is t h at i t w ill h elp c o n su m ers p u rc h ase m ore c o ach in g p ro du cts t h at a re a v aila b le o n t h e s it e . Every w eb c o m pon en t i s m ad e a ccessib le a n d m an ag ed t h ro u gh a b u sin ess o ffe r, a n d s e rv ers a re re q u ests . T hese r e q u ests a re , i n t u rn , a p ro gra m t h at e n su re s a ll t h e d ata b ase q u erie s h av e a b ette r str u ctu re d a n d o rg an iz ed f o rm at t h at e n co u ra g es t h e s u bm is sio n o f t h e t y pic a l f ir m t h at i s pro cessin g.

More o ver, t h e p ro to co ls f o r accu ra te c o ach c o m munic a tio n e n su re a s ta n dard iz ed s e t of c o m plia n ce p ro ced u re s f o r a u th en tic a tio n r e q u ests , d ete n tio n f o r t h e c lie n t r e q u este d e rro rs , an d d ata r e p re se n ta tio n . How ev er, t h e r o u tin g s y ste m f o r t h e c o m pan y h as h ig h ly i m pro ved i n q u alit y , t o geth er wit h s e v era l r o u te rs b ein g f a st d u al o n t h e t r ip le -b an d r o u te rs , w hic h w ill e n co u ra g e a m ult ip le netw ork c o n nectio n .

When i t c o m es t o d ata s to ra g e, t h e a ctu al c o ach u se s n etw ork -a tta ch ed sto ra g e t h at p ro vid es r e lia b ilit y a n d r e la tiv e f a st, m ak in g a w eb p orta l f o r d ata in t h e i n te rn et pro to co l t o t h e e n vir o n m en t.

M ore o ver, c lo u d s o lu tio n s tr a te g ie s p ro vid e g ood d ata s e cu rit y a n d en su re t h at u nau th oriz ed p ers o n nel f ro m a ccessin g t h e i n fo rm atio n . D ue t o t h is r e a so n , d ata re co very m eth ods a n d b ack u ps a re e x erc is e d t o e n su re t ig h t s a fe ty .

The a d van ta g e o f t h e c lo u d se rv er s y ste m i s t o r e sto re a n d r e tr ie v e a ll t h e e m ail r e g is tr ie s f ro m t h e c u sto m er's d ata b ase .

HAM IS I, ( 2 02 0). Rela te d s y ste m s a n d a sse ts, o v era ll r is k a p pro a ch , a n d r eg u la to ry r eq uir em en ts. The f ir m e m plo y s a w id e v arie ty o f r e la te d s tr a te g ic p la n s t o t h e a sse ts a n d s y ste m s ir re sp ectiv e o f t h e m an ag em en t a n d t h e r is k e v alu atio n . T his i n clu des t h e r e g u la to ry 6 re q u ir e m en ts o f d if fe re n t f ir m p ro cesse s a n d t h e t e ch nolo gic a l i n fra str u ctu re f o r a s e cu re s y ste m . More o ver, t h e w hole r is k a p pro ach i n volv es a sse ssin g a n d e v alu atin g t h e a sse t v alu e t h at p re d ic ts all t h e i m pacts o f r is k s a n d c o n se q u en ces. T he m ost i m porta n t t h in g t o n ote i s t h at t h is a p pro ach i s n ot c o m mon ly a p plie d t o t h e sy ste m b u t i s a k now le d ge-b ase d a rc h it e ctu re f o r e v alu atio n .

H ow ev er, t h e a sse t s y ste m s a n d perfe ct c la ssif ic a tio n s p la y a n e sse n tia l r o le i n t h e f ir m r e g u la to ry s y ste m .

On t h e o th er h an d , d u e to t h e h ig h m it ig atio n r is k a p pro ach t a k en t o s a fe g u ard t h e r is k o f t h e a sse t, i t m ay r e d u ce s o m e ris k s c o n cern in g t h e n u m ber o f a sse ts . T here fo re , t h is i s v ery i m porta n t s in ce i t p re d ic ts a ll t h e non -r e g u la to ry a n d r e g u la to ry r e sp on se s.

All t h e a sse ts o w ned b y t h e f ir m a n d t h e s y ste m a re p u t under a r e g u la to ry f ra m ew ork f o r m it ig atio n a n d r is k i d en tif ic a tio n .

IT t a sk a s a lig n ed t o c o m plia n ce /r eg u la tio n s. The u se r lo ggin gs r e q u ir e m en t i s b eca u se o f a ccess c o n tr o l a n d c o n fid en tia lit y , w hic h i s th e c o m plia n ce r e q u ir e m en t t h at i s i m ple m en te d , d efin ed , a n d d ocu m en te d t o r e d u ce a n y unau th oriz ed a ccess a n d t h e c o n se q u en ces o f t h e p erfo rm an ce.

The u se r l o gin o f d ata i s k ep t priv ate t h ro u gh e n cry ptio n t h ro u gh a p assw ord f o r t h e s e cu rit y o f i n fo rm atio n a n d d ata .

Turn er, (2 02 1  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  accu ra te :

accu ra te  rig ht  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Collo ca tio n e rro r:

in th e in te rn et  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  on th e o th er h and ( ...:

On th e o th er h and  But  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity  Spellin g m is ta ke:

lo g gin g s  lo g gin g  Stu d en t:

Subm itte d to G ra nd C any on U niv ers ity 7  Web C onte n t:

http s:/ /a tr e v ie w .o rg /a d m in /1 238 99007 98 187/A TR % 203_ 4_ % 208 3 % 20- % 2098 .p d f …  Cohere n t s p el...:

non-c o m plia nc...

 nonco m plia nce  Spellin g m is ta ke:

Mzum be  Mum ble  Unpair e d b ra ces, b ra ck ets , q uota tio n m ...:

(Refe re n ces.

Akon ye, C . ( 2 01 9).

Reg u la to ry non -c o m plia n ce c h arg es a n d p erfo rm an ce o f d ep osit m on ey ban ks i n N ig eria .

http ://w ww.z b w .e u /e co n is - arc h iv /b it s tr e a m /1 1159/4 449/1 /1 6968 3867 3.p df della B ad ia S im on , M . ( 2 01 9). E ffe ctiv ely m an ag in g o pera tio n s t o a ch ie v e c o m plia n ce w it h sa fe ty p ro gra m s.

Jo urn al o f H ea lth ca re M anagem en t , 64 (1 ), 1 0-1 4. http s://jo u rn als .l w w.c o m /jh m on lin e/F ullt e x t/2 01 9/0 2 000/E ffe ctiv ely _M an ag in g_ O pera tio ns_ to _ A ch ie v e.4 .a sp x HAM IS I, H . ( 2 02 0).

An A sse ssm en t o f t h e F acto rs A ffe ctin g P ro cu re m en t C om plia nce i n P ublic Org aniz a tio ns ( D octo ra l d is se rta tio n , Mzu m be U niv ers it y ). http ://s c h ola r.m zu m be.a c.t z /h an dle /1 1192 /3 831 Turn er, S . ( 2 02 1).

Im pro vin g O pera tio nal E ffic ie n cy, C om plia nce a nd C om munity P erc ep tio n with R ea l- T im e R adia tio n a nd R adon D ata ( No. I A EA -C N --2 79). http s://in is .i a ea .o rg /s e a rc h /s e a rc h .a sp x ?o rig _ q= R N :5 2124315